Warning: array_combine() expects parameter 2 to be array, bool given in /www/wwwroot/fbreklami.com/wp-content/object-cache.php on line 1378

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/wwwroot/fbreklami.com/wp-content/object-cache.php on line 1390
Печеливши Рекламни Кампании (97) – FB Реклами

Печеливши Рекламни Кампании (97)

Печеливши Рекламни Кампании

Онлайн курс, който ще ви помогне да имате сигурност и предвидимост във Facebook рекламите си… и винаги да бъдат инвестиция, вместо разход.

Промото изтича след…

ПРК 97лв. Promo (2d 22h 42m 36s)


Гледай Уебинар от курса


ЦЕНА с -80% отстъпка

Курсисти:
400+ души

Уроци:
60+ видеа

Ниво:
от Начинаещ до Експерт

В този курс давам от „А“ до „Я“, така че можете:

 • Да обучите себе си… дори и никога да не сте пускали Facebook реклами
 • Да го предоставите на маркетинг екипа си, за да подобрят резултатите
 • Или дори да започнете своя кариера, като експерт във Facebook рекламите и да менажирате кампании за клиенти.

Но преди да ви кажа за самия курс, нека ви дам…

5 често срещани грешки, които да избягвате:

 1. Не натискайте „Boost post“ (Подсилване на публикация) – буквално подарявате парите си на Facebook, пропускайки потенциала, който можете да реализирате с тях. Вместо това създаватей и менажирайте кампаниите си от Ads Manager.
 2. Не използвайте „Link Clicks“ (Traffic) целта за кампании – в момента това е най-лошата опция за Facebook реклами. От Facebook сменят от време на време премиум трафик инструментите си и най-горещите в момента са Landing Page Views (друга версия на Trafic кампаните) и Post Engagement кампанията, ако искате качествен трафик към сайта си.
 3. Не изтривайте кампаниите, ад сетовете и рекламите си – така губите ценни данни, които кампаниите ви събират и можете да използвате, за да оптимизирате следващите си реклами.
 4. Не слагайте на пауза кампаниите си постоянно и след това да ги пускате отново – малко е сложно да го обясня тук с няколко думи, но накратко: спъвате работата на алгоритъма и резултатите ви падат. Вероятно ви се е случвало вече и сте се чудили защо се получава така. Постарайте се кампаниите Ви да вървят поне 4-7 дни преди да вземете решение да ги спрете.
 5. Не правете големи промени в ад сетовете си, когато пускате Conversion кампания – всяка по-значителна промяна рестартира „Learning Phase“ (Фазата на учене) на алгоритъма, който се опитва да оптимизира рекламите Ви и да намери клиенти. Единствената промяна, която можете да правите е да увеличавате или намалявате бюджета си с 20%-25% от сумата, която сте заложили на ден. Тази промяна може да се прави веднъж на всеки 24 часа. Не по-малко. По-големи промени в бюджета са доспустими само, ако ползвате новата функция Campaign Budget Optimization (CBO)

„Човек, който спира да рекламира, за да спести пари е като човек, който спира часовника си, за да спести време.“

Хенри Форд

Целта на рекламата е да печели пари. Не просто да ги харчи.

Повечето хора, които пускат реклами във Facebook разчитат на късмета или на случайни техники, които намират в пространството.

Ефекта от това често е липса на консистентност в продажбите и непридвидимост в бизнеса. Това поставя напрежение върху плещите на предприемачите и започват да действат от страх, вместо с увереност…

… а това си личи… във всеки текст, видео и оферта.

Решението на този проблем е да знаете кое как се прави, да имате стратегия и торба с „трикове“ (методи и тактики) за всякакви ситуации, дори кризисни, така че да сте спокойни, че ще достигате нужните обороти на месец и ще знаете как да увеличавате продажбите си месец след месец (за несезонни бизнеси)… година след година.

Безплатен преглед на Урок 1 от Модул 1 (издание 2020)

Това видео е въведението от миналото издание на курса (2018-2019)! Ще имаш достъп до всички издания.
В него ще видите някои от нещата, които ще ви покажа в курса.
В това издание ще покажа много нови неща, както и нови стратегии за рекламиране, оптимизиране и скалиране на кампаниите Ви.
Имате възможност да показвате кампаниите си и лично да ги прегледам.

https://vimeo.com/362777888

С този курс ще знаете как да имате Facebook реклами, които продават на печалба.

В този курс ще намерите всичко, от което имате нужда… и което повечето „гурута“ не споделят с вас… освен ако не заплатите допълнително за „Супер-Дупер Платинения“ им курс, в който разкриват „всичко“… и което обикновено се оказва, че отново не е достатъчно.

Ето какво ще ви кажат Facebook експертите, които не знаят какво правят:

„Ако продаваш продукт за отслабване на жени, тогава ще ти покажа как покажеш продукта си пред жени между 28 и 45 години, имат 2 деца, интересуват се от решения за отслабване и живеят в конкретен район. Ако покажеш рекламите си на точно тези хора, те ще купуват, а ти ще направиш много пари. Ето защо Facebook е толкова мощен.“

Ето така тези хора продават Facebook курсовете си, които са пълни с глупости.

Логически може да има смисъл. Ще си кажеш „Логично е, че ако покажа офертата на продукта си на тези жени, ще направя много продажби.“

Обаче… това е логика.

Facebook не работи логически.

Алгоритъмът му е по-умен от нас, защото знае повече за характеристиките и навиците на хората, отколкото ти и аз знаем. Ако използваш толкова конкретни интереси и тясна аудитория, за да продаваш, в много от случаите ще удариш „стена“… метафорично казано.

Хората, които имат конкретните „логични“ интереси не винаги означава, че са хора, които купуват.

Facebook не следи просто интересите на хората в интернет и демографията им (например: жени между 28 и 45 години, имат 2 деца и живеят в определен район и попадат в интерес „отслабване“)…

…Facebook следи поведението им (нещата, които харесват, споделят, коментират, кликат, купуват и сайтовете, които посещават).

Затова, ако играете само с тясно таргетирани интереси и демография, пречите на Facebook да ви намери клиенти.

Когато започнете да разбивате аудиторията си толкова специфично в началото на кампаниите си, спъвате работата на алгоритъма и той не може да ви намери клиенти. Има редки случай, в които този метод за стесняване на аудиторията работи, но той се ползва след десетки тестове в продължение на седмици или месеци и дълбоко познаване на аудиторията ви.

Затова трябва да позволим на алгоритъмът да работи ЗА НАС, по най-добрия за него начин. В този курс ви покажа как точно да го направите.

В този курс няма да намерите суха информация пълна само със слайдове за това как се правят Facebook реклами!

Ще получите:

 • точни инструкции
 • тънкости от занаята
 • опита ми през годините
 • и реални казуси с моите лични кампании, както и тези на мои клиенти

…за да видите къде и как се намества всяко винтче и болтче на рекламите, които продават.

В курса давам всяка стъпка (от начинаещ до експерт), така че дори да не сте пускали реклами във Facebook досега, да можете да донесете свежи печалби в бизнеса си… или дори да станете експерти по темата и да започнете собствена кариера в тази сфера

…И повярвайте ми… пазара има нужда от експерти в тази сфера.

Всяка седмица имам по 1-2ма души (както мои курсисти, така и непознати), които ми пишат, защото искат някой да им движи рекламите и са готови да делегират…

…и тъй като не приемам нови клиенти, защото работя дългосрочно с по 1-2 макс…

…накрая се оказва, че няма към кого да ги препратя.

Затова по-долу ще видиш 3 опции за включване в курса.

Едната е Стандарт – за хора, които искат сами да правят печеливши кампании или да дадат достъп на съответните служители до курса. 

Другата е Бизнес – като първата но с допълнителни курсове с Брандинг стратегии и Психология на хората в онлайн пространството, с които да станеш по-разпознаваем в пространството и да имаш фенове и редовни клиенти, които разпространяват бранда (марката, името) ти и го препоръчват.

Третата е Експерт – Тя включва горните две плюс още два курса, които ще ти помогнат да се възползваш от всяка възможност за продажба, чрез автоматични фунии и имейл маркетинг… или да се развиваш като експерт в онлайн маркетинг индустрията. С уменията научени от този пакет ще можеш да правиш печеливши кампании за твоя или бизнесите на други хора, които да те наемат и да плащат за тази услуга.

В курса давам всичко, защото не се притеснявам от конкуренция. Има работа за всички. Най-малкото, което мога да направя е да дам информацията, с която вие или бъдещите ви клиенти да имате резултати, защото ми е писнало при мен да идват хора, които са попаднали на поредната „конвейрна“ агенция за Facebook реклами, която просто харчи парите им, без печалба и възвръщаемост.

Facebook рекламите трябва да носят повече, отколкото инвестирате в тях!

Цаката е да имате стратегия. Нещо, което повечето хора пускащи рекламни кампании, нямат.

И ако следвате стратегиите и методите, които показвам курса, ще увеличавате печалбите си всяка година и почти всеки месец (в зависимост от продуктите и индустрията ви).

Как става това?

Накратко: Можете да превърнете рекламите си в инвестиция с удовлетворяваща възвръщаемост с този 4 стъпков метод…

Стъпка 1

Подготвяме няколко кампании за тест и ги пускаме, за да съберем достатъчно информация, с която да оптимизираме.

Стъпка 2

Оптимизираме тестовите кампании по определени методи, докато разберем кои са печеливши и кои не.

Стъпка 3

Върху печелившите кампании използваме тактики за скалиране, за да увеличим продажбите и печалбите.

Стъпка 4

С информацията от практиката, създаваме календар с кампании за следващите 6-12 месеца.

Модули

Ето и с малко повече детайли как ще протече курса и какво ще ви покажа в него.

Модул 1: Голямата картинка и първата кампания

В този модул ще научите какво да направите, преди да стартирате рекламите си. Ще влезем в обувките на клиента ви. Ще изберем с кой продукт да започнете и ще създадем първата ви контролна кампания.

Модул 2: Оптимизиране на кампанията и тестове

Ще ви покажа какво да спираме и какво не. Какви промени да правим и какви не. Ще научите кои цифри да гледате. Целта е да се научите да тествате, за да знаете кое работи и да смъкнете цената за осъществане на продажба..

Модул 3: Подсилване на ефекта от рекламите

С тактиките в този модул ще увеличите продажбите и в същото време ще изградите бранда си. Това ще стане чрез активи, които ще ви покажа как да създадете и които ще привличат нови потенциални клиенти години напред. И по-важното, старите клиенти ще се връщат при вас.

Модул 4: Други кампании и тактики за повече продажби

С идеите и практиките в този модул ще елиминирате лутането из интернет в търсене на решение, когато нещата не работят по план. Ще ви дам предостатъчно видове кампании, оферти и трикове, текстове и съвети, с които да съживите продажбите по време на „криза“.

Модул 5: Удвояване и утрояване на Печалбите

Този модул съдържа методи за *скалиране на кампаниите ви (*драстично увеличаване на бюджета, така че да увеличите и продажбите). Целта е да се приложи така, че да увеличите печалбите, като запазите добрите резултати от кампанията Ви.

Модул 6: Планиране на „маркетинг календар“

След като минем практически през стратегиите и методите в курса, ще създадем маркетинг календар за следващите 6-12 месеца. Така ще знаете кога и какви кампании да подготвите, за да си осигурите предвидимост и спокойствие, каквито повечето предприемачи нямат.

Какво ще можете да правите в края на курса?

Важи за всяка индустрия, в която може да се продава онлайн или да привлича клиенти през интернет.

 • Планиране на рекламни кампании
 • Писане на текстове и избиране на картинки за рекламите
 • Създаване на реклами във Facebook Ads Manager
 • Дълбоко познаване на Ads и Business Manager
 • Тестване и намиране на печеливши стратегии
 • Оптимизиране на реклами за подобряване на резултатите
 • Многобройни видове таргетиране (намиране на аудитории)
 • Работа с Facebook Pixel код
 • Намиране на най-добрата „студена“ аудитория с потенциални клиенти
 • Създаване на топла аудитория от хора, които биха купили от Вас
 • Ретаргетинг (връщане на клиенти и загубени потенциални клиенти)
 • Работа с конверсии, включване/изключване на аудитории и правилните метрики
 • Рекламиране и продажби, без сайт (само с Facebook страница)
 • Изготвяне на печеливши промоционални кампании
 • Организиране на кампаниите ви за година напред.
 • Как да се защитите от блокиране на акаунти и как да отблокирате акаунт.
 • И още много тънкости от занаята, които съм натрупал през последните 7 години. Ще ви дам цялото си ноу-хау! Какъвто и въпрос да имате, ще отговоря на него в уебинарите на живо. 😉

Ако всичко това ви звучи като нещо, което ще ви помогне в бизнеса/кариерата, тогава скролнете надолу към пакетите и се включете още сега.


Колко струва?

ПРК 97лв. Promo (2d 22h 42m 36s)

Отзиви

Лилия Дамянова-Цветкова – GorillaWear.bg

Попаднах на Иво на етап, след като се бях отказала от услугите на агенция и бях стигнала до извода, че аз съм най-добрият копирайтър и маркетинг консултант за моя бизнес! От него получавам липсващите ми технически знания, както и насоки за моето развитие и това на бизнеса ми! Закупените курсове и членство в Клуба са най- добрата инвестиция в мен и бизнеса ми, които съм правила, защото ми дава конкретни решения за моя бизнес и ми спестява много време. Той има страшно много практически знания и го препоръчвам на всеки, който иска да се занимава с маркетинг в социалните мрежи.


„Искам да Ви поздравя, впечатлен съм от начина Ви на писане и думите които използвате и това което казвате. Реално до вчера не знаех за вас, просто видях фб реклама харесана от мой приятел във ФБ, зачетох се и от там директно реших и се записах за курсовете Автоматични Маркетинг Фунии и Копирайтинг. 🙂 Най-силно впечатление ми направи това че сте точен с обясненията, ясен какво се продава и звучите искрен и убеден, а и аз съм маркетинг мениджър и мога да позная веднага дали някое знание би ми помогнало да се развия още. Практичното е, че се учиш в удобно за теб време. А и мога в една вечер да науча повече неща наведнъж, зависи изцяло от мен. И не на последно място, цената е важна. В случая за това което се предлага, мисля че е много справедлива и приемлива и ме кара да изпитвам задоволство от добрата сделка 😀
Петър Петков
Mаркетинг мениджър на koketna.com, koketa.gr, както и bfashion.com
След като купих курса ПРК останах смаяна колко много информация има вътре. Всичко е обяснено подробно и в детайли от самото начало.
Започнах да изпълнявам стъпките една по една, както ни съветва Иво и вече имам налице много добри резултати.
Стартирах бизнеса си като на шега, но за моя радост вече имам доста добри резултати. Препоръчвам курса и гарантирам, че няма да съжалявате.
Милена Георгиева
Собственик на:

Милена Рабаджийска

Откато следя стъпка по стъпка всяко нещо от курса, значително подобрих резултатите.
Вчера пуснах нова кампания с метода от първите уроци. Също така аудиторията вътре ми е тип топла (подобни на пазаруващите). Преди правих грешкта да я слагам на едно в една кампания с други аудитории и не продаваше…
Но от снощи (и спазвайки всичко от курса) нещата са коренно различни и по-добри.“

Милена Рабаджийска
Собственик на:

Мартин Димитров – собственик на Muscle Damagе


„Рядко се среща толкова отдаден на това, което прави човек, а именно да помага на хората да подобрят бизнеса и живота си. Да, с една дума отдаден, това е Иво Димитров“
Христо Стоянов
Основател на:

Павел Александров

Онлайн магазин за дамски обувки и чанти.

Иво е отличен професионалист. Обяснява перфектно всяка стъпка, така че да може да се разбере. Доволен съм от постигнатите резултати. В негово лице намерих партньор, на който мога да се доверя и приятел, от който да искам съвет и помощ в онлайн маркетинга. Надявам се съвместната ни работа да продължи така добре и за напред и да постигаме още по-добри резултати.“
Кирил Николов
собственик на:
„Иво Димитров е от онези хора в живота ми, които успяват да ме мотивират до такава степен, че да стана и да направя всичко по план, така както съм го мислил. Иво е моят онлайн ментор.“
Аптраил Халил
Съ-основател на:

Инвестицията

Отдолу ще видите 3 варианта за включване в курса. Единият е Стандарт, втория Бизнес, а третия за Експерти.
Стандартният включва курса „Печеливши Рекламни Кампании“ и всичко необходимо, за да научите описаното по-горе на тази страница.
Бизнес вариантът включва нов курс за Брандинг и Позициониране, в който показвам как да достигнете до повече хора органично, да изградите фен база и да разпространите посланието си. Включва и един от първите ми онлайн курсове („ВИД“), в който споделям много за психологията в маркетинга и поведението на онлайн пазара.
Експертният вариант включва допълнителни курсове, с които участника да усъвършества уменията си за увеличаване на продажбите и печалбите, чрез писане на завладяващи текстове и конструиране на Маркетинг Фунии, които продават 24/7 на автоматичен режим, чрез системи от таймери, имейли и тактики за напреднали в онлайн продажбите.

Стандарт

Подходящо за хора, които искат да увеличат продажбите в бизнеса си.

 • Печеливши Рекламни Кампании 497лв.
 • Плюс следните 5 Бонуса:
 • 1: Психология на парите (Е-книга) 10лв.
 • 2: Победи отлагането 49лв.
 • 3: Курс за ментална нагласа 97лв.
 • 4: Фенове и клиенти, без реклами 97лв.
 • 5: „Прави добро. Печели добре.“ 197лв.
 • Стойност на материалите: 947лв.

Всичко това за…

497лв.

(-47% отстъпка)

97лв.

89% отстъпка преди таймера да стигне нула!
След това цената ще се повиши на 149лв. за още няколко дни.

ПРК 97лв. Promo (2d 22h 42m 36s)


Участвам!

Бизнес

За хора, които искат да увеличат продажбите и да развият Бранда си в същото време.

 • ПРК „СТАНДАРТ“ 947лв.
 • Плюс
 • 6: НОВ КУРС: Магнетичен Брандинг 297лв.
 • 7: Владей Играта и Доминирай 2.0 297лв.
 • Стойност на материалите: 1,541лв.

Всичко това за…

697лв.

(-54% отстъпка)

197лв.

87% отстъпка преди таймера да стигне нула!
След това цената ще се повиши на 249лв. за още няколко дни.

ПРК 97лв. Promo (2d 22h 42m 36s)


Участвам!

Експерт

За хора, които искат да се възползват от всяка възможност за продажба или да се развиват като експерти в онлайн маркетинг индустрията.

 • ПРК „БИЗНЕС“ 1,541лв.
 • Плюс
 • 8: Автоматични Маркетинг Фунии 297лв.
 • 9: Текстове, които продават 297лв.
 • Стойност на материалите: 2,135лв.

Всичко това за…

997лв.

-53% отстъпка!

299лв.

86% отстъпка преди таймера да стигне нула!
След това цената ще се повиши на 497лв. за още няколко дни.

ПРК 97лв. Promo (2d 22h 42m 36s)


Участвам!

Избери пакет и кликни на бутона, за да направиш поръчка.

Кога започва курсът?

Когато ти прецениш.

Всички уроци са достъпни веднага след включване.

С тази оферта получаваш и обновяванията на курса. Когато имаш нужда от помощ, можеш да ми изпратиш въпросите си на лично съобщение, а аз ще отговоря на тях в предстоящ уебинар или видео и после можеш да видиш отговора си на запис. Ако е нещо простичко, ще ти отговоря направо на лично съобщение.

Или курса ти е полезен или връщам парите!

Всичко е много семпло. Включи се в курса днес и мини през материалите за първите 30 дни. Вкарай ги в работа. Създай рекламни кампании, изгради стратегията си, генерирай продажби… и се позабавлявай!
Ако след 30 дни не смяташ, че това е една от най-добрите ти инвестиции… само кажи. Ще възстановя сумата ти, без да задавам въпроси.
Това е моята гаранция за 100% удовлетвореност.

Често Задавани Въпроси

Ще мога ли да задавам въпроси?

Да. Отговарям на лични съобщения. И когато казуса би бил полезен и на други в курса, направо създавам видео с инструкции и го добавям в курса.

Как ще достъпвам уроците?

След поръчка и плащане, ще получиш имейл с линк за създаване на профил в сайта. В профила ще получаваш инструкции, видеа и материали от курса и бонусите. Уведомявам за новите уроци по имейл, в сайта, както и във ФБ групата.

Колко време ще имам достъп до материалите?

Достъпът до материлите в курса е доживотен. Също така всяко обновление или допълване с нови уроци, не се заплащат допълнително. Единствено, ако искаш лично да прегледам или настроя кампаниите ти, ще трябва да запишеш лична консултация или да се включиш в Клуба, където лично помагам на членовете. Разликата между личната консултация и Клуба е, че консултациите са конфиденциални и съответно по-скъпи, докато Клуба е по-бюджетен вариант, но и по-стойностен според мен, защото както ще ти помагам пред погледа на другите членове, така и ти ще имаш достъп до казуси и записи с други членове, на които помагам.

Ако ти е интересно за тази услуга, питай ме на лично съобщение или на тел. 0887 45 45 89

За какви бизнеси е подходящ курса?

Курсът е подходящ за всеки бизнес, който служи на клиенти имащи достъп до интернет. 

Мога ли да ползвам стратегиите и методите за Google Adwords?

Накратко, ДА.

Facebook и Google работят на сходен принцип. Различава ги техническата настройка на кампаниите и мрежата от сайтове, където имат позиции.

Обаче стратегиите, методите и принципите в този курс са приложими за всеки тип платформа за рекламиране. А точно тези неща правят разликата между печеливша и непечеливша кампания. Инструментите играят роля, но не чак толкова голяма, колкото стратегията на самата кампания.

Имаш още въпроси? Пиши ми на лично, чрез синия бутон долу вляво или се обади на 0887 45 45 89.

Осигури предвидимост в продажбите!

Включи се в курса сега, докато е на тази цена и дай на бизнеса си това, от което има нужда – консистентни и нарастващи продажби.


Към офертата ↑

DG Marketing Trainings LTD | Тел: +359 887 45 45 89 | 1303 „Антим I“ 57 София, България
Политика на поверителност